Image by Chaitanya Tvs

CIRKULÄR AFFÄR

Genom BAS-projektet vill vi stötta Hallänska små och medelstora företag att utveckla sina verksamheter på ett lönsamt och hållbart sätt. Detta gör vi på genom att tillgängliggöra processledning, kunskap och samverkansplattform. 
Hör av dig för ett kort möte där vi diskuterar era behov och utmaningar och identifierar vilket behov som är bäst för er.

Image by Anastasiia Kamil
Image by Karla Vidal
Image by Volodymyr Hryshchenko

CIRKULÄR KICKSTART

Verktyg och coaching

I Cirkulär kickstart coachas ni genom processen att kartlägga nuläge, idégenerera kring cirkulära affärsmöjligheter samt resonera kring hur detta påverkar ert företags ekonomi och verksamhet. Utifrån detta tar vi tillsammans fram en  handlingsplan specifik för ert företag.

CIRKULÄR INSPIRATION

Kunskapsspridning

Genom deltagande i seminarier och kunskapsspridande aktiviteter får ni fördjupad kunskap inom teman kopplat till cirkulär ekonomi.
Ni utvecklar på så vis kompetens och kapacitet för att identifiera, utveckla och implementera cirkulära möjligheter i ert företag.

CIRKULÄR SAMVERKAN

Nätverk och kontakter

Utefter deltagande företags behov och utmaningar etablerar vi långsiktiga nätverk för att ta itu med gemensamma utmaningar och möjligheter.
När ni är redo att jobba mer intensivt med en cirkulär idé, har vi också ett stort nätverk av aktörer  som kan stötta er på olika sätt i denna fas.

Se en film om Arena projektet som lade grunden för BAS-projektet och vårt arbete med cirkulär omställning.

ANMÄL INTRESSE

Tack för Ert intresse i Circular Hub Halland. Vi hör av oss inom kort!

 

VILL DU VETA MER?

Klicka på länkarna nedan för att veta mer om projektet och om Cirkulär Ekonomi.

SAMVERKAN- OCH FINASIERINGSPARTNERS

BAS logga.png
EU logga.png
Region Halland.png
Varbergs kommun.png
Högskolan i Halmstad.png
EMC_2013.png