top of page
Image by Chaitanya Tvs

CIRKULÄR KICKSTART

Steg för steg - utveckla din affär cirkulärt

SE VÅR SENASTE INSPIRATIONSFILM OM CIRKULÄRA FÖRETAG

I den här inspirationsfilmen har vi samlat några halländska företag som har skapat cirkulära affärsmöjligheter. 

Filmen är framtagen i Projektet BAS – bygga attraktiva samhällen för företag som är en del i Varbergs kommuns satsning på ett positivt företagsklimat och ett verktyg i att bidra till en hållbar utveckling när Varberg växer.

I den cirkulära ekonomin utformas affärsmodeller utifrån en kretsloppsekonomi där uttjänt material designas och återanvänds och resursslöseri minimeras. Med cirkulär ekonomi som vägvisare i affärs- och verksamhetsutveckling kan företag utveckla och genomföra idéer som bidrar till deras lönsamhet samtidigt som de arbetar mer hållbart.


 

Cirkulär Kickstart är en process för att snabbt identifiera och utveckla cirkulära utvecklingsmöjligheter i ert företag.

Som deltagare får ni verktyg och individuell coaching för att applicera cirkulära principer i er verksamhet. Tillsammans tar vi fram en handlingsplan för hur ni skall förverkliga era möjligheter och idéer.
 

Vi börjar alltid med att boka ett första möte då vi diskuterar era behov samt går igenom processen mer i detalj. Därefter tar ni ställning till om och i så fall i vilken omfattning ni vill arbeta vidare.

 

Genom detta kostnadsfria affärsutvecklingsprogram får små och medelstora företag i Halland möjlighet att arbeta med sitt cirkulära omställningsarbete.

Image by Nadine Shaabana

1. KICK-OFF

Vi utforskar vad cirkulär ekonomi är, varför det är viktigt och vilka strategier som används samt tar del av inspirerande exempel samt framgångsfaktorer.

PRAKTISKA FRÅGOR

FÖR VEM?

Cirkulär Kickstart riktar sig till små och medelstora företag i Halland som vill utvecklas på ett hållbart sätt. 

NÄR OCH VAR?

Träffarna sker på ert företag, på Impact House i Varberg eller digitalt. 

OMFATTNING?

Vi börjar alltid med att boka ett första möte då vi diskuterar era behov samt går igenom processen mer i detalj. Därefter tar ni ställning till om och i så fall i vilken omfattning ni vill arbeta vidare med era cirkulära möjligheter.

ANMÄL INTRESSE

När ni anmäler intresse startar vi med att boka ett första möte då vi diskuterar era behov och utmaningar samt går igenom processen i mer detalj. Anmäl er genom att fylla i nedan formulär eller skicka ett mail direkt till michaela.flenger@emcsverige.se.

Tack för Ert intresse i Cirkulär Kickstart. Vi hör av oss inom kort!

Cirkulär Kickstart: Kontakt

KÄNNS INTE CIRKULÄR KICKSTART RÄTT JUST NU?

Cirkulär Kickstart är ett av de sätt vi vill stötta företag i omställningen mot cirkulära affärer men vi har även andra möjligheter. Ta kontakt så har vi en diskussion kring era behov.

SAMVERKAN- OCH FINANSIERINGSPARTNERS

BAS logga.png
EU logga.png
Region Halland.png
Varbergs kommun.png
Högskolan i Halmstad.png
EMC_2013.png
bottom of page