15.15 HÅLLBRA, HÅLLBÄTTRE, HÅLLBÄST!


Kan hållbarhetsrapporteringen spela en central roll i affärsutvecklingen? Hur sätter vi hållbarhetsprocessen i fokus? Hur involveras hela organisationen och var finns drivkrafterna? Hur hanteras målkonflikter? Vilken roll kan nya digitala verktyg ha i att föra processen framåt?

Agenda 2030, GRI, hållbarhetsrapportering, certifieringar, miljöledning, nudging, cirkulär ekonomi. Vägen till hållbarhet är snårig. Men full av unika möjligheter. Bli bäst på processen så kommer drivkrafterna för att bli både hållbra, hållbättre och hållbäst dyka upp under vägen. Det gör intressenterna gladare och affärerna starkare. Rätt verktyg och metoder är en förutsättning för att lyckas, utifrån arbetet med Hållbarhetsbarometern, nätverk och enkla guider bjuder EMC in till ett samtal om hållbarhetsprocessens möjligheter.

15.30 SUMMERA VECKAN MED OSS

EMC och panelen summerar Almedalsveckan ur flera hållbarhetsperspektiv.


15.45 STANNA KVAR PÅ MINGEL

Förfesta innan stora hållbarhetskvällen. Mingla. Summera veckan. Prova på Hållbarhetsbarometern. Vi bjuder på årets Almedalsdrink!


Medverkande
Tony Christensen, EMC
Alexandra Davidsson, Medveten Konsumtion
Karin Hagberg, CSR Västsverige

16.15 ETT NYTT BYGGANDE FÖR EN NY TID


Vilka är drivkrafterna för att bygga i trä? Hur klimatsmart är materialet och byggprocessen? Vad är en hållbar industriell träbyggnadsteknik? Ett samtal om ett nytt byggande för en ny tid. I fokus, inspiration till att utveckla träbyggnation och kunskap om hur detta görs på bästa möjliga sätt.

16.45 SUMMERA VECKAN MED OSS
EMC och panelen summerar Almedalsveckan ur ett samhällsbyggnadsperspektiv


17.00 STANNA KVAR PÅ MINGEL

Förfesta innan stora hållbarhetskvällen. Mingla. Summera veckan. Prova på Hållbarhetsbarometern. Vi bjuder på årets Almedalsdrink!


Medverkande
Magnus Falk, EMC
Jessica Becker, Trästad
Jacob Lagercrantz, 2030-sekretariatet

TORSDAG 5/7
KL 15.15-18.00
SOBERIAN, KILGRÄND

Hitta hit!VINN EN LICENS TILL HÅLLBARHETSBAROMETERN
Var med i utlottningen om att vinna en halvårslicens till ett värde av 2500 kr!

Maila kontaktuppgifter till info@hallbarhetsbarometern.nu för att vara med i utlottningen.