top of page

tis 26 maj

|

Online

Certifierad GRI-utbildning

Tvådagarsutbildning i att hållbarhetsredovisa enligt GRI Standards. Efter avslutad utbildning får du ett diplom utfärdat av GRI. Utbildningen ges av Enact Sustainable Strategies. Medlemserbjudande: 20% rabatt. Ange rabattkod "EMC" vid registrering.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Certifierad GRI-utbildning
Certifierad GRI-utbildning

Tid och plats

26 maj 2020 08:30 – 27 maj 2020 17:00

Online

Om evenemanget

EMC kan nu erbjuda våra medlemmar rabatterat pris på denna certifierade utbildning om hur man lyckas med hållbarhetsredovisningen med hjälp av GRI:s riktlinjer! Utbildningen hjälper din organisation att utveckla hållbarhetsarbetet. Den tar upp olika sätt att använda redovisningen som en del av strategisk kommunikation och beskriver också hur rapporteringen kan användas för att driva hållbarhetsarbetet.

Utbildningen fokuserar på processen, resultatet och hur redovisningen kan användas strategiskt. Utbildningen handlar till stor del om att utveckla deltagarnas kompetens och förmåga att driva komplicerade projekt som att ta fram en hållbarhetsredovisning.

Effektiva föreläsningspass varvas med interaktiva övningar och diskussioner baserade på deltagarnas förutsättningar och utmaningar.

Utbildningen ges av Enact Sustainable Strategies. Läs mer här.

KONTAKT

Olivia Krall, Enact

olivia.krall@enact.se

ERBJUDANDE

Medlemmar i EMC erbjuds 20% rabatt på utbildningskostnaden. Ange rabattkod "EMC" vid registrering. 

Dela detta evenemang

bottom of page