top of page

tis 30 mars

|

Online | Teams

Cirkulära affärsmodeller – Cirkulär Kickstart Gruppträff 2

Nu kör vi andra gruppträffen i Cirkulär Kickstart och denna gången kommer vi fördjupa oss i cirkulära affärsmodeller och verktyg för att utveckla dessa. Även om ni inte är anmälda deltagare är ni välkomna att lyssna in på gruppträffen för att lära er mer om cirkulära affärsmodeller och verktyget Cir

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Cirkulära affärsmodeller – Cirkulär Kickstart Gruppträff 2
Cirkulära affärsmodeller – Cirkulär Kickstart Gruppträff 2

Tid och plats

30 mars 2021 09:00 – 11:00

Online | Teams

Gäster

Om evenemanget

I denna gruppträff får vi bekanta oss mer med hur tillväxt fungerar i en cirkulär ekonomi, hur olika cirkulära affärsmodeller fungerar och vilka verktyg man kan använda för att utveckla sin affärsmodell. Kunskapen vi får med oss kommer vi använda i kommande aktiviteter i programmet. I slutet av gruppträffen för vi gemensam diskussion baserat på deltagarnas frågor och funderingar.

Detta event utgör andra gruppträffen för vårterminens omgång av Cirkulär Kickstart 2021 men innehållet är relevant även för sådana som inte är deltagare i programmet. Aktiviteten är därför öppen för alla som vill lära sig mer om Cirkulär Affärsmodeller.

Vill du vara med i Cirkulär Kickstart? Det finns platser till hösten omgång. Kontakta Michaela Flenger (michaela.flenger@emcsverige.se) för att få veta mer.

Dela detta evenemang

bottom of page