top of page

tors 12 maj

|

Ästad Vingård

EMC tipsar: Öppna Företag tillsammans: Det räcker nu! Varbergs företag står upp mot våld i nära relationer

Vi sätter ljuset på våld i nära relationer, och hur du som företagare kan påverka.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
EMC tipsar: Öppna Företag tillsammans: Det räcker nu! Varbergs företag står upp mot våld i nära relationer
EMC tipsar: Öppna Företag tillsammans: Det räcker nu! Varbergs företag står upp mot våld i nära relationer

Tid och plats

12 maj 2022 12:00 – 17:00

Ästad Vingård, Ästad 10, 432 77 Tvååker, Sverige

Om evenemanget

Att bekämpa våld i nära relationer är viktigt för både medarbetaren, arbetsmiljön och företaget. 

Som företagare har du ett ansvar att uppmärksamma signaler och agera, men det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga. Genom det här eventet vill vi stötta i hur du kan göra.

Öppenhet handlar om en vilja att förstå. Först när man förstår orsaken kan man jobba förebyggande. Vi har med omsorg valt föreläsare som på olika sätt har kunskap om ämnet, och hjälper oss att se det utifrån flera perspektiv.

Eftermiddagen inleds med en gemensam lunch på Restaurang Logen, innan vi ger ordet till dagens talare. Föreläsningarna följs av gruppdiskussioner och fika.

Varmt välkomna!

ANMÄLAN

https://simplesignup.se/event/190500 eller via mail till info@oppnaforetag.se, senast 25 april. Pris 995 kr/person. Faktura skickas efter anmälan. Eventet är öppet för alla företagare, även icke-medlemmar. Begränsat antal biljetter.

FÖRELÄSARE

Marcus Gustavsson Föreläsare och utbildare, Inclusion Academy Våga fråga om våld – men vad gör man av svaret? Och vad är arbetsgivarens ansvar?

Carl Bartler Kommundirektör i Varbergs kommun Hur arbetar man inom kommunen mot våld i nära relationer? Om arbetsgivarens ansvar och möjligheter.

Hasse Carlsson Föreläsare och författare Om hur vi tillsammans skapar öppna företag, med mänsklighet, öppenhet, inkludering och oliktänkande.

Ghadi Gazale Närpolisen i Varberg Om våld i nära relationer i realiteten. Hur ser det ut i Varberg och i övriga samhället?

Konferencier för dagen är Emma Steinwall; författare, kommunikatör och riksdagskandidat

Dela detta evenemang

bottom of page