top of page

tors 19 nov.

|

Zoom

EMC tipsar: Produktion för en cirkulär ekonomi – vad innebär det?

En effektiv produktion i framtiden innebär ett mer agilt och rekonfigurerbart arbetssätt än mot en traditionell linjär. Mer flexibla och snabba omställningsbara produktionsprocesser, samt ett mer öppet och engagerat ledarskap. Detta webbinarie arrangeras av Circular Hub Sweden.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
EMC tipsar: Produktion för en cirkulär ekonomi – vad innebär det?
EMC tipsar: Produktion för en cirkulär ekonomi – vad innebär det?

Tid och plats

19 nov. 2020 14:00 – 15:00

Zoom

Om evenemanget

En effektiv produktion i framtiden innebär ett mer agilt och rekonfigurerbart arbetssätt än mot en traditionell linjär. Mer flexibla och snabba omställningsbara produktionsprocesser, samt ett mer öppet och engagerat ledarskap.

Under detta webbinarie får du veta mer om vad dessa nya förutsättningar innebär och hur de möter den cirkulära ekonomin.

När: Torsdagen den 19 november, kl. 14:00-15:00 Var: Digitalt via Zoom. För vem: VD, produktionschefer och andra inresserade av produktion för en cirkulär ekonomi.

Kort om innehållet

Lyssna till bland annat Carin Rösiö, universitetslektor på avdelningen för industriell organisation och produktion på Tekniska Högskolan i Jönköping. Mer information om innehållet kommer inom kort.

Praktisk information och anmälan

Webbinariet sänds digitalt via Zoom, det enda du som deltagare behöver är dator utrustad med kamera och mikrofon. Länk till webbföreläsningen skickas till din mejladress ett par timmar innan webbinariet startar.

Dela detta evenemang

bottom of page