top of page

tors 18 mars

|

Webinar

EMC tipsar: Varbergsmorgon - Digital special Cirkulär Ekonomi

Välkomna till denna Varbergsmorgon Digital Special! Denna morgon vill vi erbjuda kunskap om vad cirkulär ekonomi innebär samtidigt som ni får inspiration och kunskap kring hur cirkulära strategier konkret kan användas för att utveckla nya affärsmöjligheter på ett hållbart sätt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
EMC tipsar: Varbergsmorgon - Digital special Cirkulär Ekonomi
EMC tipsar: Varbergsmorgon - Digital special Cirkulär Ekonomi

Tid och plats

18 mars 2021 07:30 – 09:00 CET

Webinar

Om evenemanget

Det har förmodligen inte undgått någon att det blivit allt viktigare att utveckla och erbjuda hållbara produkter och tjänster. Kundernas efterfrågan ökar i takt med konkurrensen från marknaden samtidigt som politiska instanser på alla nivåer arbetar hårt för att gynna hållbart företagande. Man kan med andra ord säga att hållbarhet är en konkurrensfördel.

Varbergs kommun, Arena Varberg och EMC vill bjuda in er till en Varbergsmorgon Digital Special på temat cirkulär ekonomi. Ni kommer få en större förståelse för vad cirkulär ekonomi innebär samtidigt som ni får inspiration och kunskap kring hur cirkulära strategier konkret kan användas för att utveckla nya affärsmöjligheter, samtidigt som ni utvecklas hållbart.

I pandemitider talar många om det förändringsfönster som öppnas när ett nytt normalt infinner sig, att det finns en möjlighet att ställa om. Samtidigt har det aldrig varit så viktigt att ställa om hållbart som just nu. Ta chansen att lära mer om de verktyg som finns, få inspiration från företag som startat sin resa och kunskap om hur ni kan få stöd att testa att applicera detta på ert företag.

Dela detta evenemang

bottom of page