top of page

fre 29 okt.

|

Impact House Halland

Hållbarhetsfrukost: Fördelar med solenergi

Sveriges mest anlitade energiföreläsare Lars Andrén berättar om fördelarna med solel och ger dig konkreta tips på vägen till grönare energi, vilket också innebär lägre kostnader och lojalare kunder.

Nu har vi fyllt alla fysiska biljetter, men du kan fortfarande delta online via zoom.
Se våra andra evenemang
Hållbarhetsfrukost: Fördelar med solenergi
Hållbarhetsfrukost: Fördelar med solenergi

Tid och plats

29 okt. 2021 07:45 – 9:00

Impact House Halland, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Det har blivit dags för höstens första Hållbarhetsfrukost och vi kan äntligen träffas fysiskt igen. Detta vill vi såklart utnyttja och arrangerar därför denna Hållbarhetsfrukost både digitalt och fysiskt på Impact House Halland i Varberg.

Av utrymmesskäl har vi begränsat de tillgängliga platserna till 30 personer så registrera dig redan idag för att få en plats!

Dagens föreläsare är ingen mindre än Sveriges mest anlitade solenergiföreläsare; Lars Andrén. Han kommer att berätta om fördelarna med solenergi, vilka förutsättningar som krävs och hur solceller kan vara en ekonomiskt fördelaktig investering som dessutom stärker ditt företags position på marknaden.

Vi öppnar dörrarna redan kl. 07.45 för mingel, kaffe och lättare tilltugg. 

Föreläsningen pågår mellan kl. 08.15 - 09.00 och efteråt får du tillfälle att ställa dom där kluriga frågorna om solenergi som du alltid undrat över.

Passa även på att boka in en personlig 10-minutersträff med Lars för att få värdefulla tips på vägen till hållbättre energilösningar.

Biljetter

 • Fysisk biljett

  Detta är en av 30 fysiska biljetter till Hållbarhetsfrukosten på Impact House Halland. Dörrarna öppnas för mingel och lättare frukost kl. 07.45. Föreläsningen startar kl. 08.15.

  0,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Digital biljett med Zoom-länk

  Detta är en digital biljett som ger dig möjligheten att ta del av föreläsningen via Zoom. Du kommer att få en länk till livesändningen via din bokningsbekräftelse. Sändningen startar 08.15

  0,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page