top of page

tis 22 juni

|

Zoom

Hållbarhetsfrukost - Friluftsliv på arbetstid

Denna Hållbarhetsfrukost gästas av Friluftsstrategen Conradin Wendl från Länsstyrelsen Halland och Friluftskoordinatorn Sebastian Larsson från Varbergs kommun. De kommer berätta mer om fördelarna med friluftsdagar på arbetstid och hur du går till väga för att skapa en friluftsdag för dina kollegor.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hållbarhetsfrukost - Friluftsliv på arbetstid
Hållbarhetsfrukost - Friluftsliv på arbetstid

Tid och plats

22 juni 2021 08:00 – 9:00

Zoom

Gäster

Om evenemanget

Genom friluftsliv på arbetstid skapas möjligheter för viktig återhämtning som kan bidra till bättre personalhälsa. I naturen ökar kreativiteten och här finns förutsättningar för både teambuildingaktivteter och ökad naturförståelse . Dessutom stärker det attraktionskraften hos dig som arbetsgivare.

I tider av ökat stillasittande är det ännu viktigare ta en paus från skärmen och komma ut och röra på sig. Här spelar du som arbetsgivare en viktig roll för att skapa förutsättningar för ett sunt arbetsliv. En investering i friluftsliv på arbetstid är en investering i personalhälsan och i organisationen. Dessutom kan naturkontakt och friluftsliv bidra till ökat miljöengagemang.

Fördelarna är flera och på denna Hållbarhetsfrukost kommer du även att få praktiska tips på hur du enkelt kan skapa en friluftsdag för dina kollegor. - Det behöver inte vara svårt eller dyrt att arrangera en friluftsdag, tvärtom! Friluftsdagen, eller om ni väljer att kalla det friskvårdsdagen, kan anpassas efter arbetsplatsens förutsättningar och kan omfatta allt ifrån ett par timmar i parken till en heldag ute i skogen. Det viktiga är att komma ut och röra på sig i en grön omgivning!

Dela detta evenemang

bottom of page