top of page

tors 13 juni

|

Online

Hållbarhetsfrukost: Hur vi genom företagskulturen skapar en intern social hållbarhet

Välkommen till en hållbarhetsfrukost med fokus på hur organisationer via sin företagskultur möjliggör en stark intern social hållbarhet och genom det uppnår bättre resultat, högre teameffektivitet och organisatoriskt välmående.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Hållbarhetsfrukost: Hur vi genom företagskulturen skapar en intern social hållbarhet
Hållbarhetsfrukost: Hur vi genom företagskulturen skapar en intern social hållbarhet

Tid och plats

13 juni 2024 08:00 – 9:00

Online

Om evenemanget

För att lyckas med hållbarhetsarbetet, särskilt i den svåra ekonomiska och osäkra verklighet som de flesta organisationer befinner sig i just nu, gäller det att prioritera insatser som verkligen tar oss mot målen. Då krävs det att vi har de rätta förutsättningarna i organisationens kultur. På denna hållbarhetsfrukost kommer du både att få kunskap om vad intern social hållbarhet är, den direkta kopplingen till organisationens kultur och vilken påverkan det har på era resultat och inte minst konkreta tips på hur ni utvecklar den. Du kommer att få ta del av banbrytande forskning som exempel ur verkliga livet, få konkret kunskap om hur du går till väga för att skapa en framgångsrik kultur, ett hållbart arbetssätt, som i längden bidrar till resultat, innovation och ett framgångsrikt hållbarhetsarbete.

Gäster: Johan Ohlson och Mia Couture, coacher och ledarskapsutvecklare från LENZO – bägge två med mångårig erfarenhet av att skapa trygga, framgångsrika organisationer som får bestående resultat av sin förändringsresa.

Tipsa gärna andra du tror kan vara intresserade av detta webinar!

Våra hållbarhetsfrukost är digitala och kostnadsfria och en del av utbudet som medlem i EMC.

Vill du också med vara medlem i EMC? - Det halländska medlemsnätverket för hållbar affärsutveckling.

Läs mer här

Missade du någon tidigare frukost kan du alltid se dem i efterhand i vårt webinarbibliotek här

Dela detta evenemang

bottom of page