top of page
Hållbarhetsfrukost - Matsvinn med COOP Varberg
ons 31 maj
|ONLINE
Vad är matsvinn och vad är inte matsvinn? Hur kan en ökad respekt för råvaran göra att vi övervinner lättheten att slänga den?
Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats
31 maj 2023 08:00 – 9:00
ONLINE
Gäster
Om evenemanget
Idag slängs stora mängder av fullt ätbar mat. Mat som krävt stora resurser i alla led.
Med utgångspunkt från butik och restaurang guidar Karin Andersson Jedholt, matsvinnsexpert på Coop Varberg oss igenom frågor som:
· Hur uppstår svinn i en butik eller på en restaurang?
· Vad vinner en butik/kök på att ta hand om sitt svinn?
· Hur kan kunder och gäster sätta press på butiker och restauranger så att ansvaret att se till att mat äts upp och inte slängs, följs?
· Dags att ifrågasätta producenter/leverantörers hantering av svinn?
bottom of page