top of page

ons 18 maj

|

ONLINE

Hållbarhetsfrukost med Öppna Företag

Företag är inte en demokrati … men kan man ändå leda ett företag med demokratiska värderingar, trots att de som styr inte är demokratiskt valda? Hur kan demokratiska synsättet prägla företagskulturen?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hållbarhetsfrukost med Öppna Företag
Hållbarhetsfrukost med Öppna Företag

Tid och plats

18 maj 2022 08:00 – 9:00

ONLINE

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till vår Hållbarhetsfrukost där vi bjuder på tankeväckande samtal kring hur man använder demokrati och öppenhet som en del av arbetet med Agenda 2030 och social hållbarhet i ett företag.

Öppna företag visar konkreta verktyg på hur ditt företag kan jobba med öppenhet, social hållbarhet och ifrågasätta normer.

Öppna företag är en ideell förening som arbetar för öppenhet som en konkurrenskraft för Varbergs näringsliv, med 100 Varbergsföretag som medlemmar.

Emma Steinwall är författare, kommunikatör, föreläsare och riksdagskandidat för Centerpartiet i valet 2022. Hon är medlem i Öppna Företag och brinner för demokratifrågor, samhällsutveckling och folkhälsa.

Anu Majkvist är verksamhetsledare för Öppna företag samt anlitad expert inom HR och ledarskap för tillväxtföretag. Hennes hjärtefrågor är jämställdhet, integration samt öppet och inkluderande ledarskap.

Dela detta evenemang

bottom of page