top of page

tors 27 apr.

|

ONLINE

Hållbarhetsfrukost med Perma Press och Almi Halland

Företag som aktivt arbetar med hållbarhet är mer lönsamma än företag som inte gör det. Välkommen till en hållbarhetsfrukost där du får konkreta tips på hur du kan kickstarta ditt hållbarhetsarbete med hjälp av Almi

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Hållbarhetsfrukost med Perma Press och Almi Halland
Hållbarhetsfrukost med Perma Press och Almi Halland

Tid och plats

27 apr. 2023 08:00 – 9:00

ONLINE

Gäster

Om evenemanget

I maj 2018 tog Alice Norheim över som VD efter som far och grundaren Egil Norheim som då valde att stiga åt sidan och låta den yngre generationen utveckla företaget framåt. 

Alice är uppväxt med företaget och för henne var det en självklarhet att fortsätta driva och utveckla bolaget men samtidigt behålla den familjära känslan. 

Alice brinner för hållbarhet vilket också genomsyrar verksamheten och Perma Press har länge jobbat med hög kvalitet som gör minsta möjliga avtryck på miljö och klimat.  

”Vi tillverkar högkvalitativa tryck för kläder, så kallade värmetransfer, och våra transfers är vattenbaserade och helt fria från PVC, ftalater och andra farliga mjukgörare. Detta gör våra transfers till ett mycket bra alternativ när du vill ha både miljö och kvalitet i åtanke.”. 

Tillsammans med Almi har nu Alice tagit nästa steg i Perma Press för att skapa ett långsiktigt lönsamt och hållbart företag. ”Att kunna visa på sitt hållbarhetsarbete ger dessutom en konkurrensfördel och jag är övertygad om att ett konkret hållbarhetsarbete driver ökad lönsamhet”

I denna hållbarhetsfrukost möter vi Alice Norheim från Perma Press och Almis rådgivare Linda Dorthé Lundberg. Vi får tips om hur Almi kan stötta företag i deras hållbarhetsarbete och får genom Perma Press hållbarhetsresa ett konkret bevis på det.

Dela detta evenemang

bottom of page