top of page

tis 05 apr.

|

Zoom | Online

Hållbarhetsfrukost med Speed Up Halland & EPW

Erika och Helena från Speed Up Halland berättar om hur du kan få fart på din innovationsprocess för att kunna skapa nya produkter av hållbara material och cirkulära lösningar. Clas Almgren från EPW kommer att dela med sig av sina lärdomar från den innovationsproces företaget befinner sig i just nu.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hållbarhetsfrukost med Speed Up Halland & EPW
Hållbarhetsfrukost med Speed Up Halland & EPW

Tid och plats

05 apr. 2022 08:00 – 9:00

Zoom | Online

Gäster

Om evenemanget

Vi gästas av Erika Gyllensvaan och Helena Tuvendal från projektet Speed Up Halland som kommer att lära oss om hur innovationsprocesser för hållbara material kan se ut. Vi får konkreta tips som underlättar för den som redan har påbörjat en innovationsprocess, men även den som är intresserad av att ta fram nya produkter eller tjänster som utgår från hållbara material kommer att ha mycket att hämta från denna Hållbarhetsfrukost.

Med hjälp av Claes Almgren från Varbergsföretaget EPW kommer vi att gräva ännu lite djupare i vad det innebär att ta fram en ny produkt med hållbarhetsfokus. Claes kommer att ge oss en unik inblick i hur innovationsprocessen har sett ut hittills och berätta kort om lärdomarna längs vägen, så att du skall slippa göra om enkla misstag och i stället få ut dina nya produkter och tjänster på marknaden snabbare. (EPW står för Electro Pro West och företaget är specialiserat på alla typer av elinstallationer. Läs mer om företaget här: https://www.epwenergy.se)

Den här Hållbarhetsfrukosten riktar sig främst till dig som:

-  Vill lära dig mer om hållbara material och fördelarna med att använda sig av dessa.

-  Vill känna till de vanligaste hindren för hållbar produktutveckling och hur du överkommer dessa.

-  Önskar få utökad kunskap eller vägledning inom tjänstedesign.

Möjligheten att delta i Speed Up Halland

Har du ett litet till medelstort företag som är registrerat i Halland och saknar tillgång till relevanta testmiljöer för prototyper? Är du intresserad av att utveckla nya hållbara produkter eller tjänster?

Då kan du ansöka om att vara få vara med i projektet Speed Up Halland där du får kostnadsfri affärsutveckling och hjälp med att ta fram nya och innovativa produkter som tillverkats av hållbara material eller med mer hållbara metoder. Du får även tillgång till relevanta testmiljöer där du kan utveckla prototyper. Läs mer om projektet här: https://www.impacthouse.se/speedup

Denna Hållbarhetsfrukost är en aktivitet inom BAS-projektet och möjliggörs genom finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Halland.

Dela detta evenemang

bottom of page