top of page

ons 27 okt.

|

Impact House Halland

Hållbarhetslyftet

Företag med en tydlig och genuin hållbarhetsprofil blir alltmer intressanta för kunder, banker och investerare och just nu har du möjlighet att ta del av Hållbarhetslyftet; en kostnadsfri workshopserie i tre delar som handlar om hur du konkret kan integrera hållbarhetsarbetet i ditt företag.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hållbarhetslyftet
Hållbarhetslyftet

Tid och plats

27 okt. 2021 13:00 – 15:00

Impact House Halland, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sweden

Om evenemanget

För vem?

Har du ett litet eller medelstort företag i Halland och funderar på hur du kan dra nytta av ett tydligare och mer målinriktat hållbarhetsarbete? Har du till exempel ambitionen att vinna framtida upphandlingar eller vill du få fler lojala och köpstarka kunder? Kanske söker du efter investerare eller samarbetspartners? Är det viktigt för dig att spara pengar eller vill du helt enkelt bara göra gott för miljön?

Upplägg

Vi träffas i en mindre grupp, i stora lokaler fysiskt på plats på Impact House Halland, Östra Långgatan 47 i Varberg.

Du vägleds under processen av erfarna workshopledare från Energi & Miljöcentrum Sverige (EMC). Workshoparna har ett grundläggande teoretiskt innehåll, men stor vikt läggs på själva workshopmomenten för att stimulera till intressanta diskussioner och att locka fram nya tankar hos er som deltar. Under hela processen finns det möjlighet till coachning av oss affärsrådgivare på Coompanion Halland.

För att kunna planera för ett riktigt bra upplägg för er som deltar så vill vi gärna ha en kort motivering på ca 50 – 75 ord där du kort beskriver er verksamhets ambitioner och utmaningar kopplat till hållbarhet och varför du/ ni vill delta i utbildningen.

Observera att sista ansökningsdagen är onsdag den 20 oktober, 2021. Ambitionen är att vara en mindre grupp vilket medför att det är ett begränsat antal platser.

Du meddelas om du fått en deltagarplats i workshopserien på fredag den 22 oktober, 2021.

Dela detta evenemang

bottom of page