top of page

tis 02 mars

|

Teams

Kick-off: Cirkulär Kickstart

Nu kör vi igång Cirkulär Kickstart, ett affärsutvecklingsprogram i 6 steg med fokus på cirkulär strategier och principer. Även om ni inte är anmälda deltagare är ni välkomna att lyssna in på kick-offen för att lära er mer om vad cirkulära affärer kan erbjuda er verksamhet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Kick-off: Cirkulär Kickstart
Kick-off: Cirkulär Kickstart

Tid och plats

02 mars 2021 09:00 – 11:15

Teams

Gäster

Om evenemanget

I den cirkulära ekonomin utformas affärsmodeller utifrån en kretsloppsekonomi där avfall designas ut och resursslöseri minimeras. Med cirkulär ekonomi som vägvisare i affärs- och verksamhetsutvecklingen kan ni utveckla och genomföra idéer som bidrar till er lönsamhet och utveckling samtidigt som ni arbetar mer hållbart.  

Cirkulär Kickstart är process i 6 steg för att snabbt identifiera och utveckla cirkulära utvecklingsmöjligheter i ert företag. Målet är att ta fram en handlingsplan för hur ni skall förverkliga de högst prioriterade möjligheterna. 

Detta event utgör kick-offen för vårterminens omgång av Cirkulär Kickstart 2021. Vi utforskar vad cirkulär ekonomi är, varför det är viktigt och vilka strategier som används samt tar del av inspirerande exempel samt framgångsfaktorer. Vi går även igenom Cirkulär Kickstart i mer detalj. 

Åhörare som inte är anmälda till Cirkulär Kickstart kan avvika från webinariet efter cirka en timme. Efter pausen kommer innehållet anpassas för deltagare i Cirkulär Kickstart.

Vill du vara med i Cirkulär Kickstart? Det finns fortfarande plats. Kontakta Michaela Flenger (michaela.flenger@emcsverige.se) för att få veta mer.

Dela detta evenemang

bottom of page