top of page

tis 29 sep.

|

Zoom

Klimatbokslut 2020: Uppstart

Dags för uppstart av Klimatbokslut 2020! Vi välkomnar nya deltagare in i nätverket samt går igenom process, tidplan, verktyg och frågeställningar.

Registreringen har stängt
Till kalender
Klimatbokslut 2020: Uppstart
Klimatbokslut 2020: Uppstart

Tid och plats

29 sep. 2020 08:15 – 9:30

Zoom

Gäster

Om evenemanget

Ett klimatbokslut identifierar var den stora klimatpåverkan finns i företagets affärsmodell. Resultatet lägger grunden för att vidta rätt åtgärder i form av affärsutveckling, effektiviseringar, implementering av ny teknik och kravställningar på leverantörer. EMCs koncept ger företag metodstöd och kompetensutveckling, ett digitalt klimatberäkningsverktyg samt en kommunikationsplattform. Vi gör det enkelt för alla verksamheter att ta fram det egna klimatbokslutet och tillämpa ett effektivt klimatarbete. 

Välkommen till detta uppstartsmöte för Klimatbokslut 2020. Vi välkomnar nya deltagare in i nätverket samt går igenom process, tidplan, verktyg och frågeställningar. 

Denna träff är en del av processen Klimatbokslut med EMC och är till för medverkande organisationer. Medlemmar i EMC får 25% rabatt på medverkan i processen. Läs mer på www.klimatboklsutet.com

KONTAKT

Helena Björkman

0722-12 48 85

helena.bjorkman@emcsverige.se

Dela detta evenemang

bottom of page