top of page

fre 03 dec.

|

Online / Webinarie

WEBBINARIUM OM BIOLOGISK MÅNGFALD

Få grundläggande kunskap om vad biologisk mångfald är och hur livskraftig den bedöms vara just nu. Fokus ligger på konkreta lösningar för att gynna biologisk mångfald och vad värdet är för samhället, företag och individer.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
WEBBINARIUM OM BIOLOGISK MÅNGFALD
WEBBINARIUM OM BIOLOGISK MÅNGFALD

Tid och plats

03 dec. 2021 09:00 – 9:45

Online / Webinarie

Om evenemanget

Samhällets fokus på biologisk mångfald ökar. Nyligen rapporterades bland annat att europeiska försäkringsjätten AXA avser lägga 1,5 miljarder euro på projekt som förbättrar biologisk mångfald. Livsmedelsproducenter inleder samarbeten för att öka biologisk mångfald och 11-15 oktober genomfördes delar av FN:s toppmöte COP 15 med fokus biologisk mångfald.

Webbinariet ger grundläggande kunskap om vad biologisk mångfald är och hur livskraftig den bedöms vara just nu. Fokus ligger på konkreta lösningar för att gynna biologisk mångfald och vad värdet är för samhället, företag och individer. Åtgärder som gynnar biologisk mångfald är ofta mer kostnadseffektiva än tekniska lösningar.

Under webbinariet ger vi exempel på mål som företag och andra verksamheter satt upp för att gynna biologisk mångfald och samtidigt skapa affärsnytta.

Kontakt för mer information

Åsa Soutukorva Swanberg

072-146 84 39

asa.soutukorva@ramboll.se

Karin Skantze

072-146 83 46

karin.skantze@ramboll.se

Dela detta evenemang

bottom of page