top of page
emc studio7 svartvit.jpg

PETRA LÖFÅS

HÅLLBARHETSRÅDGIVARE & AFFÄRSUTVECKLARE

petra.lofas@emcsverige.se

0708-80 80 38

Petra har lång erfarenhet från hållbar utveckling inom besöksnäringen där hon har drivit frågor kring certifieringar, utbildning, rapporter och kommunikation. 

Petra är mycket strukturerad och noggrann och genom sin lyhördhet ser hon till våra medlemmars bästa. 
 

Kontakta Petra om du vill veta mer om medlemskap i EMC, arrangera en utbildning eller workshop på ditt företag, medverka i Klimatbokslut med EMC eller behöver stöttning i hur ni ska driva ert företag mot en hållbar och klimatsmart affärs- och verksamhetsutveckling. Kontakta också Petra om ni själva vill dela med er av era framgångar eller vill lyfta en hållbarhetsfråga i nätverket.

michaela flenger.jpg

MICHAELA FLENGER
 

PROJEKTLEDARE

michaela.flenger@emcsverige.se

0739-96 88 80

Michaela har lång erfarenhet av att verksamhetsutveckling, affärsutveckling och rådgivning från rollen som management konsult.

Hon ser hållbarhetsfrågorna som en drivkraft för innovation och stärkt konkurrenskraft. Med ett analytiskt sinnelag, välutvecklad problemlösningsförmåga och höga ambitioner om att skapa rörelse och handling arbetar Michaela för att identifiera behov och skapa förutsättningar för hur medlemmarna kan samverka och ta nästa steg i sin hållbara affärsutveckling.

 

Kontakta Michaela om du vill veta mer om medlemskap i EMC, Hallands Klimatlyft, om ni vill diskutera samverkan och utvecklingsprojekt, eller behöver ett bollplank i hur ni kan ta ert hållbarhetsarbete till nästa nivå. 

Ulrika_Lysell (5).jpg

ULRIKA LYSELL

KOMMUNIKATION & MARKNADSFÖRING

Tillfälligt ej i tjänst

Ulrika har en bakgrund inom en rad olika branscher såsom Centrumutveckling, detaljhandel, e-handel och hållbar mat och konsumtion. 

Ulrika är en nätverkare med förmågan att se helheten och skapa synergieffekter inom många olika branscher och nätverk. 

 

Kontakta Ulrika om du vill veta mer om medlemskap i EMC eller hur vi tillsammans kan skapa samverkan för effektiv utveckling av hållbara företag och affärsmodeller. 

.

Henrik_edited.jpg

HENRIK ALSÉN
 

PROJEKTLEDARE 

henrik.alsen@emcsverige.se

0707-94 77 73

Henrik har mångårig erfarenhet av hållbarhetsfrågor, miljöledningssystem och miljömärkningar främst från besöksnäringen.

Henrik har även erfarenhet som projektledare samt från chefspositioner inom kommun och ideell organisation.

Kontakta Henrik med

projektidéer till projekt, projektansökningar.

Kajsa Urge_edited.jpg

KAJSA URGE
 

PROJEKTLEDARE 

kajsa.urge@emcsverige.se

0738-76 62 01

Kajsa har under många år arbetat med projektledning, verksamhetsutveckling och utbildning inom olika sektorer och har erfarenhet av projekt i såväl lokal som internationell kontext. Lösningsfokus och energi som driver processer framåt är några av hennes starka sidor och hon har stor förmåga att koppla ihop personer för att skapa ännu starkare nätverk och samverkan inom ramen för hållbarhet. 

 

Kontakta Kajsa om du vill veta mer om Bruka Halland

KONTAKT: Kontakt

KONTAKT

Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. 

Tveka inte att höra av dig!


 

EMC (Energi- och MiljöCentrum)
Impact House Östra Långgatan 47 
432 41 Varberg

bottom of page