Stör en trähusambassadör.png

STÖR EN TRÄHUSAMBASSADÖR

Stör en Trähusambassadör erbjuder en process för snabb och konkret rådgivning kring era viktigaste utmaningar kopplat till byggande av flervåningshus i trä.

Image by Jungwoo Hong

1. BOKA MÖTE

Anmäl ert intresse för att träffa en trähusambassadör i formuläret nedan. Ge en kort beskrivning av er utmaning och vilken expertis ni skulle vilja träffa.

2. BOLLA ERA UTMANINGAR

Bolla er utmaning med en expert på området i cirka 30 minuter och få konkreta råd och rekommendationer om hur ni kan gå vidare.

3. FÅ YTTERLIGARE STÖD

Vid behov, kan ni söka ytterligare rådgivningsstöd genom Trähusambassadörer eller andra projekt. I steg 2 får ni hjälp att definiera behovet och vilket stöd som kan vara lämpligt.

Med denna process, som levereras som en del av projektet Trähusambassadörer, vill vi ge aktörer i byggvärdekedjan verktyg att utöka trähusbyggandet i Halland. 

Erbjudandet riktar sig till aktörer verksamma i Halland och finns tillgängligt från September 2020 - Februari 2021.

TRÄHUSAMBASSADÖRERNA

Lär känna de experter som ni har möjlighet att få stöd från genom Stör en Trähusambassadör.

Victoria_Kalén.jpg

Träbyggnadsstrateg

VICTORIA KALÉN

Victoria Kalén arbetar som strategisk samhällsplanerare (MSc Hållbar samhällsplanering och stadsutformning, KTHG) och träbyggnadsstrateg. Hon bistår kommuner och Regioner i deras arbete med att ta fram strategier för träbyggnation. Områden som omfattas är förvaltningsövergripande styrning, fysisk planering, exploatering och offentlig upphandling.

ANMÄL INTRESSE

Vänligen välj inom vilket område er utmaning ligger (om flera, välj den viktigaste):

Tack för Ert intresse i Circular Hub Halland. Vi hör av oss inom kort!

 

FINANSIERINGS- OCH SAMARBETSPARTNERS

Stör en Trähusambassadör finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Halland och levereras i samarbete med WSP.

EU logga.png
Region Halland.png
EMC_2013.png
img-jpg-wsp-red.jpg