top of page

tors 17 nov.

|

Arena Varberg

HÅLLBARHETSDAGEN HALLAND

Årets tema är Framtidens hållbara lösningar, och vi får höra kända namn inom nationell expertis dela med sig av forskning och insikter om möjligheterna inom klimat, miljö och hälsa.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
HÅLLBARHETSDAGEN HALLAND
HÅLLBARHETSDAGEN HALLAND

Tid och plats

17 nov. 2022 07:45 – 15:00

Arena Varberg, Kattegattsvägen 26, 432 50 Varberg, Sverige

Om evenemanget

Kom och inspireras av bland andra Anders Hansen, överläkare i psykiatri, civilekonom och författare med fokus på folkhälsa. Anders pratar om hur det går med arbetet med Agenda 2030, om hur forskningen och naturen inspirerar till nya lösningar och hur vi balanserar miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet på bästa sätt.

Han visar också på hur strategiskt hållbarhetsarbete kan hjälpa oss att se nya möjligheter i våra affärsmodeller och hur vi övervinner hinder i arbetet.

Möt även Fredrik Moberg, forskare med lång erfarenhet som hållbarhetsexpert och miljökommunikatör. Fredrik har specialiserat sig på att göra forskning om klimat och ekosystem mer tillgänglig och användbar, både för den offentliga och den privata sektorn. Han har även forskat inom det spännande området Biomimikry, som handlar om hur det vi lär oss av naturen kan appliceras på andra områden.

Se hela agendan med spännande talare samt eftermiddagens workshops på anmälningssidan.

Som medlem i EMC har du 30% rabatt på biljettpriset.

Ange: EMC30 som rabattkod

Datum: 17 November

Plats: Arena Varberg

Dela detta evenemang

bottom of page