michaela flenger.jpg

MICHAELA FLENGER

PROJEKTLEDARE HÅLLBARHET

michaela.flenger@emcsverige.se

0739-96 88 80

Michaela är projektledare hållbarhet på EMC. Michaela har en lång erfarenhet av att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling från konsultbranschen. På EMC driver hon bland annat projekt inom cirkulär ekonomi där EMC erbjuder Cirkulär Kickstart och projekt inom hållbart byggande tillsammans med aktörer i byggvärdekedjan. Det är också Michaela ni skall kontakta för frågor kring klimatbokslutet, hållbarhetsbarometern och EMCs processlednings- och rådgivningstjänster.

PETRA LÖFÅS

HÅLLBARHETSRÅDGIVARE & AFFÄRSUTVECKLARE

petra.lofas@emcsverige.se

0708- 80 80 38

Petra är vårt senaste tillskott till EMC. Hon är både initiativrik och taggad till tänderna och ser fram emot att kunna bidra med sitt engagemang och sin långa erfarenhet inom hållbarhetsutveckling. Den närmsta tiden kommer Petra att lära känna organisationen och alla medlemmar för att på bästa sätt kunna hjälpa alla er som vill finna den hållbara vägen framåt.

JOHAN ADERMALM

CONTENT MANAGER
johan.adermalm@emcsverige.se

073-801 51 51

Johan är den som synliggör organisationen, våra medlemmar, spetsar medlemserbjudanden och sprider kunskap om hållbättre verksamhetsutveckling. Vänd dig till Johan om du har frågor rörande medlemskap eller önskemål om fortbildningsaktiviteter och våra medlemserbjudanden.

EMC (Energi- och MiljöCentrum)
Impact House Östra Långgatan 47 
432 41 Varberg