KALENDER

 • EMC tipsar: ATT BYGGA EN HELT CIRKULÄR AFFÄRSMODELL
  29 nov. 10:00 – 30 nov. 10:45
  Peder Skrivares skola, Föreningsgatan 96, 432 36 Varberg, Sverige
  Idag pratas det mycket om ”gröna initiativ” och ”cirkulära produkter” – men vad betyder detta om man vill göra det på riktigt, utan greenwashing? Vad är egentligen en 100 % cirkulär produkt? I detta föredrag får du inspireras av utmaningarna och framgångarna för ONEPan.
 • EMC tipsar: Inverkan på luftkvaliteten i energikrisens spår (Svenska Luftvårds Föreningen)
  30 nov. 09:00 – 12:00
  ONLINE
  Vintern kommer i år att innebära stora prövningar för vår energiförsörjning på privat nivå såväl som inom industrin. Hur kommer vi att klara detta, och vilken påverkan kan de emissioner som uppkommer få på den lokala luftkvaliteten?
 • EMC tipsar: DE RÖDA DISTRIBUTIONSLÖSNINGARNA
  ons 30 nov.
  Peder Skrivares skola
  30 nov. 10:00 – 01 dec. 10:40
  Peder Skrivares skola, Föreningsgatan 96, 432 36 Varberg, Sverige
  De röda distributionslösningarna för mensskydd har implementerats i tusentals verksamheter runt om i hela Europa och idag känner man igen de från SVT:s upplaga av programmet Draknästet, där RedLocker gjorde succé. Vi skapar viktig förändring tillsammans, för enskild individ och kommande generationer
 • Hållbarhetsfrukost med Länsförsäkringar Halland
  01 dec. 08:00 – 9:00
  ONLINE
  Klimatförändringarna är en Game Changer för hela samhället och inte minst för bank- och försäkringar. En bransch där man är experter på att bedöma risker utifrån historiska data. Hur ställer vi nu om när klimatet utmanar oss med helt nya risker?
 • Hållbarhetsföreläsning med samtalslunch på Campus Varberg
  tors 01 dec.
  Campus Varberg (Flexibla ytan)
  01 dec. 11:00 – 13:00
  Campus Varberg (Flexibla ytan), Otto Torells gata 18, 432 44 Varberg, Sverige
  EMC och Alexandersoninstitutet bjuder in företagare och studenter till en grundutbildning om hållbarhet och Agenda 2030 på Campus Varberg med efterföljande samtalslunch.
 • EMC tipsar: POLITISKT NULÄGE OCH UTFORMANDET AV EU-LAGAR
  02 dec. 10:00 – 10:40
  Peder Skrivares Skola, Föreningsgatan 96, 432 36 Varberg, Sverige
  Jörgen Warborn, moderat EU-parlamentariker, kommer att tala om hur vi tar oss an de klimatutmaningar vi står inför globalt med hjälp av klimatsmarta transporter, artificiell intelligens och handel. Han kommer blanda det politiska nuläget med hur EU-lagstiftning formas från förslag till slutprodukt.
 • Hållbarhetsfrukost - så skapar ni ett team i världsklass!
  15 dec. 08:00 – 9:00
  ONLINE
  Har du funderat över vad som gör att en grupp människor kan prestera i världsklass tillsammans? Boken ”5 felfunktioner i en grupp” av Patrick Lencioni är en bästsäljare som har fått inspirera och hjälpa team världen över att arbeta bättre och effektivare tillsammans.