top of page

tors 29 aug.

|

ONLINE

Hållbarhetsfrukost: Om EMC:s klimatarbete med fokus på Klimatbokslutet

I denna Hållbarhetsfrukost får du veta hur ditt företag genom att göra ett Klimatbokslut med EMC får kontroll över var den stora klimatpåverkan i ert företag ligger.

Hållbarhetsfrukost: Om EMC:s klimatarbete med fokus på Klimatbokslutet
Hållbarhetsfrukost: Om EMC:s klimatarbete med fokus på Klimatbokslutet

Tid och plats

29 aug. 2024 08:00 – 9:00

ONLINE

Gäster

Om evenemanget

I klimatbokslutet kartlägger och beräknar företag sina klimatutsläpp och identifierar på så vis var den stora klimatpåverkan finns i företagets affärsmodell. EMC:s koncept ger företag metodstöd och kompetensutveckling, ett digitalt klimat beräkningsverktyg och en kommunikationsplattform. Resultatet lägger grunden för att vidta rätt åtgärder i form av affärsutveckling, effektiviseringar, implementering av ny teknik och kravställning på leverantörer.

Vi kommer bland annat att gå igenom vad ett klimatbokslut är, hur processen går till, vad nyttan med ett klimatbokslut är samt hur ni som företag vet om detta är för er. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor angående Klimatbokslut med EMC.

EMC lägger stort fokus på att stödja företag i sitt klimatarbete. Det görs just nu genom Klimatbokslutet och Hallands Klimatlyft. I webinariet kommer du även få en kort introduktion till Hallands Klimatlyft och guidning i hur ni som företag tar reda på om Klimatbokslutet eller Hallands Klimatlyft är rätt nästa steg för er i ert klimatarbete.

Gäster: Petra Löfås och Michaela Flenger, EMC

Tipsa gärna andra du tror kan vara intresserade av detta webinar!

Våra hållbarhetsfrukost är digitala och kostnadsfria och en del av utbudet som medlem i EMC.

Vill du också med vara medlem i EMC? - Det halländska medlemsnätverket för hållbar affärsutveckling.

Läs mer här

Missade du någon tidigare frukost kan du alltid se dem i efterhand i vårt webinarbibliotek här

Dela detta evenemang

bottom of page