top of page

tors 07 apr.

|

Online - event

Hur är man en attraktiv arbetsgivare? - kostnadsfritt webinar via ALMI

Frågan om att bli en attraktiv arbetsgivare hamnar i topp när Almis kunder företagen har gått igenom hållbarhetsworkshop. Men HUR får man en sund arbetsplats och vad ÄR en sund arbetsplats? Och vad har att vara en attraktiv arbetsgivare med hållbarhet att göra?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hur är man en attraktiv arbetsgivare? - kostnadsfritt webinar via ALMI
Hur är man en attraktiv arbetsgivare? - kostnadsfritt webinar via ALMI

Tid och plats

07 apr. 2022 19:00 – 14 apr. 2022 23:00

Online - event

Om evenemanget

Du kommer bland annat få svar på frågor som:

  • Varför är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare?
  • Spelar storleken på företaget någon roll när det kommer till att jobba med dessa frågor? Kan små företag lära sig av större och vice versa?
  • Finns det ett ekonomiskt värde att vara en attraktiv arbetsgivare?

Dessutom får du tips på tre saker man ska göra och tre saker man absolut inte ska göra om man vill bli attraktiv arbetsgivare. För att få svar på dessa frågor har vi bjudit in:  Monica Halldin, vd Orcana. I över 25 år har hon varit vd, chef, processledare, förändringsledare och rådgivare inom skilda miljöer, branscher och kulturer. Detta har gett henne en gedigen kunskap och bred erfarenhet i att leda företag och organisationer genom olika förändringsfaser. Miki Tabakovic, Market Store Manager IKEA Jönköping. IKEA har de senaste åren hamnat i topp när det kommer till att vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vad kan vi lära från dem? De kommer samtala med Per Grankvist, journalist och programledare för företagarpodden Nästa steg, och Anna Nordström, kund- och affärsutvecklare på Almi. Datum: 7 april Tid: när det passar dig! Du får ett mejl när avsnittet ligger live så kan du titta på det under hela dagen när det passar dig - till frukost, under lunchen, eller kanske på kvällen.  Var: online Pris: kostnadsfritt - så anmäl dig redan idag!

Dela detta evenemang

bottom of page