top of page

Nya styrelsemedlemmar i EMC!

Den 26:e april valdes två nya representanter in i EMC:s styrelse.


Mats Balkö från Varbergs Energi som byter plats med Björn Sjöström samt Per Hökfelt från DIAB som tar över efter Emy Ekholm från SWECO


Hjärtligt välkomna hälsar vi Mats och Per in i styrelsen!


Mats Balkö, affärsområdeschef innovation och hållbarhet . Varberg Energi

Vilka erfarenheter kommer du att tillföra in i styrelsen för EMC?


- 8 års erfarenhet av att arbeta med att skapa hållbara organisationer som utvecklar tjänster/produkter som bidrar till ett hållbart samhälle. Ca 20 års erfarenhet av att utveckla organisationer tjänster, marknad och struktur.


Vilka erfarenheter från Varberg Energi:s hållbarhetsarbete kan komma till nytta för EMC som medlemsorganisation?


Utveckling av digitala lösningar som bidrar till privatpersoner och företag att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Föra in ett nytt sätt att leda och styra en organisation för att leva och utveckla hållbarhet.Per Hökfelt, Hållbarhetsansvarig. DIAB.


Vilka erfarenheter kommer du att tillföra in i styrelsen för EMC?


- Det jag hoppas tillföra är ett perspektiv på hållbarhetsfrågor som är för svenska företag som arbetar med internationella kunder.

Vi har kunder från alla delar av världen och många olika branscher. Jag ser att frågorna är många och ibland olika, men gemensamt är att alla företag runt om i världen vill ta ansvar och hitta hållbara lösningar och cirkulära affärer.

Se vår hållbarhetsfrukost med Per Hökfelt från 28/4 2022 om vikten och konkurrensfördelar med att ligga före lagstiftningen. Att vara ett av de första företagen som jobbade med Science Based Target och att vara leverantör till en av världens mest hållbara företag.

112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page