top of page

Välkommen till nätverket HighFive!


Vi kan med glädje berätta att HighFive blivit medlem i EMC och för att lära oss mer om verksamheten hade vi en liten frågestund med bolagets VD Sandra Johannesson.


Hej och välkomna till nätverket! Vilka är ni? Highfive är en plats/sammanhang där människor växer och utvecklas – genom lärande och kreativitet, företagsamhet och innovativt tänkande. Vi älskar att tänka nytt och utmana dagens normer som skapar nya hållbara lösningar.


Det låter jätteintressant, men vad är det egentligen ni gör på HighFive? Highfive är en framtidsarena för alla som vill starta eller utveckla sitt företag i regionen. Vi har två inkubatorer (en för startups och en för studenter), en mötesplats och en projekt-hub där vi kickar igång och genomför utvecklings- och innovationsprojekt för befintliga företag. Vi ger dig ett sammanhang med en kultur där innovationer skapas genom att tänka annorlunda och där vi omsätter ny kunskap till nya möjligheter i högt tempo. Här träffar du nya entreprenörer, erfarna företagare, affärsutvecklare, studenter och forskare.


Ni verkar göra en hel del, men vad skulle ni vill göra mer av? Vi vill fortsätta vårt arbete utifrån vår hållbarhetsstrategi där vi utgår från innovation och cirkulär, regenerativ ekonomi som verktyg för att bidra till blomstrande halländska företag inom gränserna för ett säkert och rättvist utrymme för mänskligheten. Vad ni hoppas få ut av att vara medlem i EMC? Genom EMC hoppas vi får mer kunskap och ett nätverk där vi tillsammans kan göra skillnad för ett blomstrande halländskt näringsliv inom planetens gränser.Vi tackar så mycket för att vi fått lära känna er lite bättre och skickar iväg en pandemianpassad HighFive på distans och hoppas att ni får mycket nytta av vårt medlemsnätverk och våra kommande aktiviteter.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page