top of page

Vi säger hej till vår nyaste medlem: Pelly Butiksinredningar AB


Från och med juni 2021 är Pelly Butiksinredningar AB medlemmar i EMC och i det här blogginlägget får du bekanta dig med Håkan Eriksson som är CEO på Pelly.


EMC: Hej och varmt välkomna till nätverket!

Kan du kort berätta om vilka ni är och vad ni gör?


Håkan: Tack, Vi är Pelly Butiksinredningar AB och vi jobbar med det vi heter, det vill säga butiksinredning till kedjor inom olika detaljhandelssegment såsom matvaror, lågpris, kläder, skor mm. I vårt erbjudande ingår alla delar som behövs för att utveckla en modern butikskedja, från konceptutveckling och design till projektledning, produktion och montering.


EMC:

Det låter som ett roligt och varierande arbete. Hur ser en vanlig dag ut på Pelly nu under rådande omständigheter? Hur har verksamheten anpassat sig under pandemin?Håkan:

Det är verkligen varierande och fantastiskt roligt!

Gällande pandemiläget har vi förmånen att huvuddelen av våra kunder klarat att hålla igång sina verksamheter på ett bra sätt och så har vi lyckats bra med vår egen krishantering. Å andra sidan jobbar vi lite som om det alltid vore kris, så ständig förändring behöver vara en del av vår vardag. Så om jag säger ”business as usual” så innebär det ändå mycket förändring, men enligt plan.


EMC:

Härligt att höra. Sett från ett hållbarhetsperspektiv, vad skulle ni vilja göra mer av om ni fick chansen?


Håkan:

Vi har en ISO 14001 som ligger i grunden av vårt hållbarhetsarbete och vi är relativt nöjda med det vi gjort hittills men vi vill höja ambitionsnivån ytterligare. Vi kommer också att bredda vårt hållbarhetsarbete framöver så att det till en ännu högre grad innefattar arbetsmiljön och våra medarbetares välbefinnande.EMC:

Har du något tips till våra läsare på något som kan vara bra att tänka på när man inreder en butiksmiljö?


Håkan:

Det finns det många svar på men om man ska välja ut några viktiga punkter så är det att idag måste man snabbt och flexibelt kunna anpassa miljön till nya kundbeteenden eller behov. Det är också viktigt att butiksmiljön är engagerande och tilltalande för den specifika målgruppen som butiken vänder sig mot. Hållbarhet är naturligtvis intressant och framgångsrikt att kommunicera genom inredningen. På Pelly försöker vi allt oftare hitta lösningar där gammal inredning kan återanvändas. Även hyreslösningar för tillfälliga etableringar som exempelvis popup-butiker kan vara ett bättre alternativ än att producera eller köpa in ny inredning.


EMC:

Vad hoppas ni få ut mer av genom att vara med i EMC Sverige och vill ni skicka med en avslutande uppmaning till nätverket?


Håkan:

Vi är ute efter input och inspiration. Sharing is caring – vi delar gärna med oss av vad vi gör och tar gärna emot information från andra.


EMC:

Tack så mycket för att du tog dig tid att svara på våra frågor.

Vill ni som läser detta komma i kontakt med Pelly, Håkan eller Camilla Torsmarker som är Kvalitets- och Miljöansvarig så har ni kontaktuppgifterna här:


Håkan Eriksson, CEO

Hakan.Eriksson@pellybutik.se


Camilla Torsmarker, Kvalitets- och Miljöansvarig

Camilla.Torsmarker@pellybutik.se

0346-555 68
127 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page