top of page

fre 20 okt.

|

Campus Varberg

EMC tipsar: Träffa utbildningsministern på Campus Varberg

”Sverige ska utvecklas som kunskapsnation, med forskning och högre utbildning i världsklass”. Så beskriver utbildningsminister Mats Persson (L) sitt och regeringens mål för landets högre utbildning. Hur passar Varberg in i den visionen?

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
EMC tipsar: Träffa utbildningsministern på Campus Varberg
EMC tipsar: Träffa utbildningsministern på Campus Varberg

Tid och plats

20 okt. 2023 11:30 – 15:00

Campus Varberg, Otto Torells gata 20, 432 44 Varberg, Sverige

Om evenemanget

”Sverige ska utvecklas som kunskapsnation, med forskning och högre utbildning i världsklass”. Så beskriver utbildningsminister Mats Persson (L) sitt och regeringens mål för landets högre utbildning.

Hur passar Varberg in i den visionen? På vilka sätt kan Campus Varberg bidra till ”kunskapsnationen”? Vad krävs av näringslivet? Det kan du själv diskutera med utbildningsministern när han gästar Campus Varberg och Halland Tech Week.

Fredag 20 oktober samlas beslutsfattare och nyckelpersoner på Campus Varberg för att tillsammans med utbildningsministern diskutera några av samhällets största kompetensutmaningar: artificiell intelligens samt energiomställningen.

Vi tror att du har massor att bidra med i det samtalet. Därför välkomnar vi just dig till Campus Varberg för en högintressant dag med presentationer, diskussioner och paneldebatter.

PROGRAM

11.30 Utbildningsminister Mats Persson om framtidens högre utbildning kopplat till artificiell intelligens samt energiomställningen.

12.00 Lunch och mingel.

12.45–15.00 Hur möter Varberg framtidens behov av kompetens och innovationer? Presentationer, diskussioner och panelsamtal.

Läs mer och anmäl dig via Campus Varbergs hemsida.

Dela detta evenemang

bottom of page