OM EMC

EMC bildades efter att flera bolag uttryckte ett behov av en gemensam plattform för att lyfta och arbeta med energi- och miljöfrågor. År 2007 bildades den ideella föreningen och sju stiftare finansierade denna medlemsorganisations uppstart. Idag har över hundra medlemsföretag tagit steget och anslutit sig till EMC - nätverket för hållbar och klimatsmart affärs- och verksamhetsutveckling.

Stiftarna till EMC är:

Varbergs Energi, Varbergs Sparbank, Ringhals, Derome AB, Campus Varberg, Halmstad Energi och Miljö samt Varbergs Bostad. 

 
Image by Caleb George

VARFÖR FINNS VI?

Vi är ett medlemsnätverk som verkar för att tillgängliggöra hållbättre och klimateffektiv affärs- och verksamhetsutveckling.

VAD ERBJUDER VI?

Vi tillhandahåller våra medlemmar en plattform där vi levererar kunskap, nätverk och verktyg som skapar insikter, engagemang och action. Vi erbjuder utbildningar, processledning, analyser, verktyg och driver utvecklingsprojekt för att stötta och stärka våra kunder och medlemmar. Våra medlemmar erhåller förmåner kopplat till alla våra erbjudanden.

MEDLEMSKAP

För oss är det viktigt att nätverket ger dig som medlem ett mervärde. Vi tror på erfarenhetsutbyte och gemensam kompetensutveckling. Ensam är inte starkast. Tillsammans kan vi adressera gemensamma utmaningar och hitta nya lösningar. 100+ företag och organisationer har redan påbörjat sin resa mot hållbarhet tillsammans med oss. Gör det du också!

 

GDPR

EMC möter lagkrav om hantering av personuppgifter. Läs mer i vår GDPR-policy: