top of page
natalia-y-DIewyzpUbRc-unsplash.jpg

UTBILDNING & INSPIRATION

Utbilding & Inpiraton

Som medlem i EMC har du tillgång till utbildningar och webinarier inom aktuella hållbarhetsområden. Dessa varierar i omfattning och innehåll beroende på våra medlemmars behov och de frågor som är aktuella för tillfället.
Medlemmar erhåller alltid 25% rabatt i de fall det förekommer en kostnad.
Hör av dig till oss om du har tips på aktuella ämnen att ta upp.

Image by Joanna Kosinska

UTBILDNINGAR

Vi arrangerar löpande utbildningar och fördjupningskurser som belyser aktuella hållbarhetsfrågor. I vår kalender hittar du aktuella utbildningar. 

SKRÄDDARSYDDA UTBILDNINGAR FÖR FÖRETAG

Är ni behov av en utbildning för ledningsgruppen, hållbarhetsgruppen eller hela personalstyrkan? Kanske inom kommunikation, klimat, strategiplanering eller något helt annat? Vi tar fram en utbildning och anpassar budskapet utifrån er specifika frågeställning.

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

Inspirationsföreläsning till konferensen, kick-offen eller frukostseminariet? Vi ger er nya perspektiv på hållbarhetsfrågor, pratar om de senaste trenderna inom området och ger er tips på vad ni själva kan göra.

WORKSHOPS

Vi arrangerar olika typer av workshops, och hjälper er att skräddarsy workshopen så att den passar er så bra som möjligt. Det kan handla om allt från workshop med ledningsgruppen för prioritering av hållbarhetsfrågor till workshops i samband med konferenser och företagsevent.

WEBINAR

Varje månad arrangerar vi "Hållbarhetsfrukost med EMC". I dessa webinars lyfter vi inspirerande och goda exempel, framgångsrika projekt och hållbara lösningar som framför allt finns i vårt nätverk.

Webinaren är kostnadsfria och öppna för alla. Se kalender för aktuella Hållbarhetsfrukostar. 

Fästpunkt 1
bottom of page