top of page

fre 26 juni

|

Digital hållbarhetsfrukost

Klimatbokslut

Välkommen till ett digitalt frukostseminarium där Klimatbokslut 2019 lanseras. Du ges en inblick i processen, verktyget samt får ta del av företagens erfarenheter från klimatberäkningar och klimatarbete. Kostnadsfritt seminarium.

Registreringen har stängt
Till kalender
Klimatbokslut
Klimatbokslut

Tid och plats

26 juni 2020 08:15 – 9:00

Digital hållbarhetsfrukost

Gäster

Om evenemanget

Ett klimatbokslut identifierar var den stora klimatpåverkan finns i företagets affärsmodell. Resultatet lägger grunden för att vidta rätt åtgärder i form av affärsutveckling, effektiviseringar, implementering av ny teknik och kravställningar på leverantörer. Företag som berättar hur de bidrar till klimatomställningen stärker dessutom sitt varumärke, inspirerar andra och driver klimatarbetet framåt. EMCs koncept ger företag metodstöd och kompetensutveckling, ett digitalt klimatberäkningsverktyg samt en kommunikationsplattform. Vi gör det enkelt för alla verksamheter att ta fram det egna klimatbokslutet och tillämpa ett effektivt klimatarbete. 

Välkommen till detta digitala frukostseminarium där vi lanserar den femte upplagan av Klimatbokslut med EMC. I årets upplaga delar 17 företag, som insett klimatarbetets affärskritiska betydelse, med sig av klimatberäkningar, erfarnheter och visioner. Du ges en inblick i processen, verktyget samt får ta del av företagens erfarenheter från klimatberäkningar och klimatarbete. Så ladda upp med en god frukost och slå dig ner bekvämt där du befinner dig, sedan är det bara att ansluta!

Medlemmar i EMC får 25% rabatt på medverkan i Klimatbokslutet. Läs mer på www.klimatboklsutet.com

KONTAKT

Helena Björkman

0722-12 48 85

helena.bjorkman@emcsverige.se

Dela detta evenemang

bottom of page