top of page

tis 21 maj

|

ONLINE

Webinar: Inventera för återbruk

För att kunna återbruka behöver vi hitta metoder för att möjliggöra återbruk. Första steget att inventera vilka resurser som finns att tillgå. På detta webinar pratar vi inventering övergripande, visar möjliga verktyg och berättar om praktiska exempel från olika projekt där inventering skett.

Webinar: Inventera för återbruk
Webinar: Inventera för återbruk

Tid och plats

21 maj 2024 11:00 – 12:30

ONLINE

Om evenemanget

Välkommen till den tredje delen av vårens webinarserie för Bruka Halland!

Återbruk i bygg och fastigheter har en stor potential och ökat återbruk krävs för att vi ska minska våra klimatavtryck,  men det finns även ekonomiska vinningar att göra.

För att kunna återbruka behöver vi hitta metoder för att möjliggöra återbruk och där första steget att inventera vilka resurser som finns att tillgå.

På detta webbinar pratar vi inventering övergripande, visar möjliga verktyg och berättar om praktiska exempel från olika projekt där inventering skett.

Medverkar gör Johanna Andersson och Sandra Moberg från IVL Svenska miljöinstitutet samt Anna Bruks, Kodeda. Fler talare kan publiceras längre fram.

Efter webbinariets slut kl.12.00 finns det möjlighet att stanna kvar i det digitala rummet för samtal och diskussion tillsammans med de som presenterat.

Målgrupper: Fastighetsförvaltning, renovering, tekniker och hantverkare, byggentreprenad, projektledning.

Dela detta evenemang

bottom of page