top of page

Vi välkomnar Coompanion Halland till EMC

Uppdaterat: 28 juli 2021
Hej Kajsa Vik, Verksamhetsledare på Coompanion Halland. Varmt välkomna till nätverket! - Kan du kort berätta om vilka ni är och vad ni gör?

När du kliver in i våra nya lokaler på Östra Långgatan 47 i Varberg möter ni fyra entusiastiska medarbetare som brinner för företagsutveckling som kombinerar ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning till både nya och befintliga mindre företag och vi har ett alldeles extra gott öga till de företag som drivs kooperativt. Vi tror på att framgång skapas genom samverkan och samarbeten och krokar gärna arm med andra som tror som vi! Coompanions kontor finns utspridda över hela landet och sammantaget är vi ca 120 medarbetare.


Hur ser en vanlig dag ut på Coompanion Halland nu under rådande omständigheter? Hur har verksamheten anpassat sig under pandemin?

En vanlig dag består numera av Zoom, som har varit vår bästa vän sedan pandemin startade! Det ger oss möjlighet att fortsätta mötas för rådgivningar, affärsutvecklingsloopar och utbildningar så att varken vi eller våra kunder har behövt tappa fart i resan framåt trots att vi inte kan mötas fysiskt. Vår relativt nystartade studio används flitigt av både oss och av ”våra” entreprenörer och är ett mycket uppskattat hjälpmedel för professionella onlinesändingar.


Det låter som att det mesta rullar på i behaglig takt. Skönt att höra, men vad skulle ni vilja göra mer av om ni fick chansen?

Vi vill gärna nå fler företag med våra erbjudanden och vi längtar efter att på riktigt kunna slå upp portarna till vår samverkanshubb Impact House Halland som vi driver tillsammans med bland annat EMC, Varbergs kommun, Region Halland och en rad andra samhällsentreprenörer.


Det ser vi också fram emot! Vad hoppas ni få ut mer av genom att vara med i EMC Sverige?

Hos EMC finns både kunskap och metoder som vi tycker är värdefulla. Genom vårt medlemskap kan vi ta del av dessa och kan stärka vårt eget hållbarhetsarbete. Vi ser också fram emot att komma i kontakt med era andra medlemmar för att hitta samverkansprojekt som leder den positiva samhällsutvecklingen framåt genom entreprenörskap.


Vi tackar så mycket för att ni tog er tid att prata med oss. Vill ni komma i kontakt med Coompanion Halland så är ni varmt välkomna att kontakta Kajsa.

kajsa@coompanion.se 070-514 77 65


29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page